Google logók

Jeles alkalmakat, pédául évfordulókat és születésnapokat a Google különleges logókkal ünnepli. Ezen az oldalon a Google.hu-n megjelenő logók tekinthetőek meg egy rövid leírás kíséretében azok apropójáról.

Linkek

Címkék

Hirdetések

Friss topikok

Peking 2008 Olimpia - Kosárlabda

2008.08.14. 10:18 Ablak

Igen merészet húzott mára a Google, hisz a kosárlabdát választotta logójának mai témájához és egy sárkányt, valamint egy egeret is belekombinált. Elég olvashatatlanra is sikeredett a Google felirat, hisz aki esetleg nem tudná, milyen betűket kell kiolvasnia belőle az esélytelen lenne. Ma egyébként nem osztanak érmet a kosárlabdázók között, így igen nehéz lett volna eltalálni a sportágat.
Holnap azonban kezdetét veszik az atlétikai versenyek, rögtön két aranyéremmel, így könnyen lehet a Google logójára is a sportok királynője kerül. Kérdés melyik versenyszámmal.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kína sport olimpia

A bejegyzés trackback címe:

https://googlelogo.blog.hu/api/trackback/id/tr67615371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása